Η εταιρεία ενοικίασης σκαφών Porto Azzuro Boat Rental στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, ιδρύθηκε το 2019 από τον Ανέστη Μπουντουλούση και την Ανέζα Τσάκωνα λόγω της μεγάλης τους αγάπης για τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Ιδιοκτήτες σκάφους οι ίδιοι από το 2005 και λάτρεις των θαλάσσιων δραστηριοτήτων πάσης μορφής, αποφάσισαν το 2019 να κάνουν την αγάπη τους επιχείρηση και έτσι ιδρύθηκε η εταιρεία ενοικίασης σκαφών Porto Azzuro Boat Rental.

Η Βουρβουρού Χαλκιδικής επιλέχθηκε ως έδρα της επιχείρησης λόγω του ότι αποτελεί ένα μοναδικό σημείο τόσο για την ασφάλεια που προσφέρει όσο και για την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά της περιοχής, αλλά και του πλήθους των παραλιών που προσφέρει ο Διάπορος απένταντί της.

Η επιχείρηση έχει ως όραμα την ανάδειξη αυτού του ιδιαίτερου σημείου της Χαλκιδικής ως ένα παγκόσμιο τουριστικό αξιοθέατο και την προσφορά όσο το δυνατόν περισσότερων υπηρεσιών θαλάσσιων δραστηριοτήτων στους επισκέπτες μας. Αποστολή της είναι να το κάνει αυτό με σεβασμό στο περιβάλλον, ασφάλεια για τους λουόμενους και τους πελάτες αλλά και μυώντας  κάθε επισκέπτη στα μυστικά και τις ομορφιές της Ελληνικής Φύσης