Η πιο συνήθης επιλογή είναι να ενοικιάσετε ένα σκάφος για μια ολόκληρη μέρα, δηλαδή από τις 09:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα που πέφτει ο ήλιος. Αν επιθυμείτε να νοικιάσετε το σκάφος για μισή μέρα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δεν απαιτείται άδεια για τα σκάφη που μεταφέρουν κινητήρα μέχρι 30 hp

Τα περισσότερα σκάφη μας (Azzuro 1 – 5) είναι τέτοιου τύπου και άρα ΔΕΝ χρειάζονται δίπλωμα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε ένα σκάφος με κινητήρα άνω των 30 hp, τότε απαιτείται έγκυρη άδεια σκάφους. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα σκάφη μας είναι καινούργια, αβύθιστα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Επίσης φέρουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας όπως σωσίβια, κλπ.

Πριν από την αναχώρησή σας θα παρακολουθήσετε ένα mini σεμινάριο διάρκειας περίπου 15 λεπτών από το προσωπικό μας για να ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με την ασφάλεια σας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει οδηγίες για το ταξίδι που αφορούν στον χειρισμό του σκάφους καθώς και επεξήγηση του ναυτικού χάρτη.

Θα σας διδάξουμε οτιδήποτε θέλετε να ξέρετε, θα σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και θα σας ετοιμάσουμε για το ταξίδι σας 🙂

Τα έξοδα καυσίμων δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και εξαρτώνται από τα μίλια που καλύπτονται.

Τα σκάφη που δεν απαιτούν άδεια ταχύπλοου έχουν ορισμένα όρια για το πού μπορείτε να πάτε, καθώς μπορούν να διανύσουν συγκεκριμένα μίλια.

Επομένως, αν θέλετε να πάτε πιο μακριά και να επισκεφθείτε τις Καβουρότρυπες, την Αμμουλιανή και το Άγιο Όρος, μπορείτε να το κάνετε νοικιάζοντας ένα από τα μεγαλύτερα σκάφη μας. Μπορείτε να επιλέξετε να σας μεταφέρει ένας επαγγελματίας skipper εάν δεν έχετε άδεια σκάφους.

Σε ότι αφορά στην προστασία από τον ήλιο, όλα τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με ειδική τέντα ηλιοπροστασίας.

Άρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ήλιο!

Επιπλέον, όλα τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με σωσίβια και υπάρχουν και ειδικά σωσίβια για παιδιά!

Το βέλτιστο θα ήταν να κάνετε μια κράτηση για το σκάφος που επιθυμείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία που θέλετε να το ενοικιάσετε, γιατί – ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου – η διαθεσιμότητα είναι αυστηρά περιορισμένη και οι κρατήσεις γίνονται με σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα αίτημα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν σχετικά με την διαθεσιμότητα.